Снимка Фейсбук, Красен КралевБившият министър на спорта нападна остро Слави Трифонов. Докато

...
Снимка Фейсбук, Красен КралевБившият министър на спорта нападна остро Слави Трифонов. Докато
Коментари Харесай

Кралев, ГЕРБ: Трифонов прави правителство на задкулисието тип Орешарски. Стари корумпирани муцуни и една дозина калинки

Снимка Facebook, Красен Кралев

Бившият министър на спорта атакува остро Слави Трифонов. Докато изчакваме последните резултати от ЦИК желая да благодаря на хората, които застанаха зад нас с гласа си! Много съм благополучен, че победихме в моя роден град и Варна е синя! Можем да обещаем, че като представители на ГЕРБ-СДС в Народното събрание ще защитим гласа на всеки български жител, който ни е дал своя вот доверие! Ще сме безкомпромисни в отстояването на националния интерес, каквито сме били и при ръководството на страната. Това написа Красен Кралев.

" На фона на хаоса и систематичните старания електоратът на ГЕРБ да бъде сплашван, резултатите ни на тези избори са отлични! Опитите за изчегъртване от страна на наемниците на Румен Радев и олигархията се оказаха безрезултатни! Хората потвърдиха, че демокрацията е жива и това е положителната вест ", показва някогашният състезателен министър.

" След като видях оповестените министри в “Шоуто на Слави ” не виждам никакъв капацитет България да има устойчиво и работещо ръководство в идващите месеци, а може би и в идващите години. Очертава се кабинет от професионални държавни чиновници, остарели корумпирани муцуни и една дозина “калинки ”. Станислав Трифонов ни предлага държавно управление на задкулисието вид Орешарски. Тези хора се пробват да върнат Национална движение „Симеон Втори" от мъртвите, дружно със всичките им зависимости от Движение за права и свободи. Станислав Трифонов излъга упованията на народа още преди да е разгласен като победител ", разяснява Кралев.

" Ние сме по-силни от хаоса и ще го потвърдим с дейностите си в идния парламент! ", отбелязва Кралев в персоналния си профил във фейсбук, представен и от bulgaria.utre.bg.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР